Een borstprothese kopen

Er zijn heel wat vrouwen die last hebben van borstkanker. Dit is een ontzettend nare ziekte. In veel gevallen moeten één of beide borsten geamputeerd worden. Voor veel vrouwen is dit iets waar zij erg onzeker over zijn. Wanneer je borsten geamputeerd zijn, voelt het soms net alsof je vrouwelijkheid je ontnomen is. In een samenleving waarin er zoveel waarde gehecht wordt aan het juiste figuur, kan dit erg vervelend zijn. Toch is het natuurlijk zeker de moeite waard als dit de kans op genezing vergroot. Dankzij een borstamputatie zijn er veel vrouwen die borstkanker overleven. Heb jij een borstamputatie ondergaan en voel jij je hier erg onzeker over? In dit geval zijn er een aantal stappen die je kunt ondernemen. Een van de mogelijke stappen is een borstprothese kopen.

Het kopen van een borstprothes

Een borstprothese is in principe precies hetgeen dat je zal vermoeden als je de naam hoort. Net als dat je een prothese voor je arm kunt kopen, is het ook mogelijk om een borstprothese aan te schaffen. Dit is een prothese die in de meeste gevallen van siliconen gemaakt wordt. Er zijn tientallen verschillende protheses waar je uit kunt kiezen. In het geval van een borstprothese is het erg belangrijk dat je voor het juiste formaat kiest. Dit geldt al helemaal als er één borst geamputeerd is. In dit geval wil je namelijk dat het verschil in formaat niet te groot is.

Borstprothese kopen

Een borstprothese van hoge kwaliteit

Wil jij een borstprothese kopen? Let in dit geval wel goed op de kwaliteit. Het scheelt dat de prothese niet inwendig wordt ingebracht. Hierdoor zal een prothese niet snel slecht zijn voor het lichaam. Het is echter wel van belang dat de prothese ook comfortabel is. Dit scheelt je namelijk erg veel irritatie.

Tatoeage

Een andere oplossing waar vaak voor gekozen wordt, is dat er een tatoeage gezet wordt bovenop het lichaam. Door hier een mooi kunstwerk te plaatsen, zal de plek waar de borst verwijderd is, minder leeg blijven. Als je voor een vrouwelijk design kiest, kun jij je ook weer vrouwelijker voelen. Het is daarom een goed idee om je ook eens in deze mogelijkheid te verdiepen. Echter, is een tatoeage uiteraard wel permanent. Het is daarom wel noodzakelijk dat je hier vooraf goed over nadenkt. Op deze manier voorkom je dat je een tatoeage laat zetten waar je spijt van krijgt. Een borstprothese kopen is echter iets waar je niet snel spijt van zult krijgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *