Kapper Mijdrecht

Kapper

Het is als klant buitengewoon goed toeven bij Kapper Mijdrecht, waar service en klantvriendelijkheid nog met hoofdletters worden geschreven. De koffie staat klaar en de medewerksters doen er hun werk met een glimlach op het gezicht.

 

Geen verschil tussen dames-, heren en kinderen

Kapper Mijdrecht maakt geen verschil tussen dames, heren en kinderen. En dus kan iedereen er terecht en telkens is de kwaliteit die geleverd wordt uitstekend. Omdat de concurrentie in de kapperswereld moordend is, moet ook Kapper Mijdrecht onderscheidend zijn. Er moet ergens het verschil worden gemaakt om de gunst van de klant te blijven winnen. Want met op elke straathoek een kapper, ben je een klant zomaar kwijt.

 

Kapper Mijdrecht gebruikt moderne hulpmiddelen bij kiezen van een nieuw kapsel

Kapper Mijdrecht beheerst alle facetten van het vak. Van knippen en snijden tot het aanbrengen van watergolven, highlights en extensions; Kapper Mijdrecht beheerst het allemaal zoals het ook gebruik maakt van moderne hulpmiddelen. Zo wordt er bij binnenkomst een foto van je hoofd gemaakt, waarna je met behulp van een tablet steeds een ander kapsel op je hoofd kunt plaatsen. Zo zie je welk nieuw kapsel bij je past en welk kapsel beslist niet. Uiteraard werkt Kapper Mijdrecht alleen met de beste producten. Wat altijd gebleven is bij de specialist in Mijdrecht, is de stempelkaart van Kapper Mijdrecht. Na elke behandeling krijg je een stempel en heb je de stempelkaart vol, dan krijg je of een gratis product of een gratis knipbeurt.

 

Ook voor het laten bijwerken van je baard en je snor

Onder vrouwen is het kleuren van het haar bijzonder in trek. Ze laten bij Kapper Mijdrecht niet één, niet twee maar liefst veel meer kleuren in hun haar zetten. Hoe uitbundiger, hoe mooier en dus is het aanbrengen van kleuren een specialiteit van Kapper Mijdrecht geworden. Ook kinderen kunnen prima bij Kapper Mijdrecht terecht. De kleine kappersstoel leidt net voldoende lang af om je zoon of dochter een fris mooi kapsel aan te meten. Als ze na de knipbeurt ook nog eens een kleurtje in het haar krijgen, zijn ze helemaal blij en tevreden. De mannen tenslotte kunnen bij Kapper Mijdrecht ook hun baard bij laten werken, dat geldt uiteraard ook voor de snor. En zo heeft iedereen wel een goede reden om een bezoek aan Kapper Mijdrecht te brengen. Tenslotte; Kapper Mijdrecht hanteert voor het vakwerk dat geleverd wordt zeer scherpe prijzen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *