Schoonheidsspecialiste

Schoonheidsspecialiste

Even heerlijk naar de schoonheidsspecialiste. Hoe vaak hoor je het niet om je heen. Daarmee wordt ook meteen duidelijk dat een bezoek aan de schoonheidsspecialiste eerder ter ontspanning gepland wordt dan voor huidverbetering. Overigens hebben ook meer en meer mannen de ontspannende werking van de schoonheidsspecialiste ontdekt. Een bezoekje aan de schoonheidsspecialiste is net als de kapper meer en meer een verwenmomentje geworden.

 

Je gaat puur ter ontspanning of voor huidverbetering

Wat de schoonheidsspecialiste doet? Formeel kun je stellen dat deze specialist een verzorgende, ontspannende, huid verbeterende en cosmetische behandeling uitvoert op zowel gezicht als lichaam. De huidproblemen worden verzorgd en aangepakt, je krijgt advies hoe om te gaan met problemen aan de huid en bovendien verkoopt de schoonheidsspecialiste producten en biedt het bovenal steeds maatwerk. Er is geen standaard schoonheidsspecialiste, vaak hebben ze elk hun eigen specialiteit en kun je bij de gemiddelde schoonheidsspecialiste terecht voor zowel ontspanning als voor huidverbetering. De schoonheidsspecialiste doet haar werk veelal in een salon, waar al dan niet ook pedicure of een kapper gevestigd is. Van samenwerking met bedrijven die vergelijkbare diensten aanbieden is vaak wel sprake.

 

Van een dieptereiniging tot het aanbrengen van een heerlijk maskertje

Wat een schoonheidsspecialiste doet? Peelings, ontharing en wimperverlenging zijn zaken die je bij de schoonheidsspecialiste kunt laten doen. Dat geldt ook voor het laten aanbrengen van semi-permanente make-up en natuurlijk gezichtsbehandeling; van een gewone reiniging tot een dieptereiniging of genieten van een masker. Ook het geven van massages is iets dat een schoonheidsspecialiste niet vreemd is. Deze massages variëren van een klassieke massage tot een bindweefsel- en shiatsumassage.

 

Ontharen van armen, benen, bovenlip en de bikinilijn

Als we het hebben over ontharen dan doelen we specifiek op het ontharen van benen, bovenlip, bikinilijn en armen, terwijl de schoonheidsspecialiste de handen ook niet omdraait voor het epileren van wenkbrauwen en het verven van wimpers en wenkbrauwen. Huidafwijkingen worden door de specialist verwijderd, het aanbrengen van reguliere of semi-permanente make-up is ook iets dat de schoonheidsspecialiste zeker beheerst.

 

Minderheid komt met serieuze huidproblemen naar schoonheidsspecialiste

Soms kan de schoonheidsspecialiste ook de visagie van iemand verzorgen terwijl ook gespecialiseerde hand- en voetverzorging door de schoonheidsspecialiste kan worden toegepast. Ondertussen is duidelijk geworden dat de meeste mensen een bezoek brengen aan de specialist ter ontspanning, een minderheid komt er met serieuze problemen aan de huid. De klant komt dus vooral om zich even terug te trekken uit de hectiek van alledag. En daar is uiteraard niets mis mee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *